Predstava za uši u u petak Feedback-u

Foto: Feedback

A u glavnoj ulozi pola čovek – pola drama king (u muzičkom smislu) koji hodajući po žici(ama) pravi opake rifove, pritom strepeći da ne „poljubi“ patos, uz podršku odličnih muzičara. U rukama drži olovno tešku šipku kojom neprekidno balansira između spektakla i debakla. Problemi u  međuljudskim odnosima, ljubavni brodolom, bes, tuga, krhkost ljudskog bića… Sve je to spakovano u dva albuma Đorđa Miljenovića.

Koncert je zakazan za petak, 02. novembar sa početkom u 23 časa. Đorđe Miljenović predstaviće niškoj publici pesme sa albuma „Sam pao, sam se ubio“ i „Amovi“, ali i nove pesme koje će se naći na trećem studijskom albumu.

Sa Đorđem u petak će nastupiti Lav Bratuša (bubnjevi), Milan Mika Aćimović (klavijature, vokal i daire), Janko Mostarlić (gitara), Goran Lukić (bas gitara) i Đorđe Todorović (gitara). Ovaj sastav je već odavno poznat publici jer skoro svi članovi dolaze iz domaćih proslavljenih bendova kao što su Darkwood Dub, Kanda Kodža i nebojša, Bad Copy, Sopot itd. Za vrlo kratak period, bend je već nastupao u Beogradu više puta na rasprodatim koncertima, Sarajevu, Novom Sadu ,Crnoj Gori itd.

Karte su u prodaji i mogu se naći u Vintage shop-u i Galileo Tours-u po ceni od 500RSD, dok će cene karata na ulazu u klub biti 700RSD.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *