Predstava za decu 3+ zbog koje roditelji plaču – od smeha

Nova predstava Pozorišta lutaka u Nišu „Luckasti klovnovi“ naučiće vaše dete da niko ne može sam u životu, a i kad može to nikad nije zabavno.

Glavne uloge u predstavi po tekstu Tode Nikoletića tumače mladi glumci Stefan Mladenović kao klovn Toto i Mladen Milojković, kao klovn Tati.

A da će biti zabavno i vama i vašem detetu ili mlađem pratiocu, sudeći po utiscima s premijere, potpuno je zagarantovano.

„Od toliko premijera u životu, odavno nisam videla da se roditelji onoliko smeju. Ma podetinjili su potpuno. Verujem i da su po povratku roditelji morali da naprave par cirkusa za svoje male klovnove“ kaže Zorica Filipović šefica marketing službe Pozorišta lutaka za Super radio.

Predstava je najpodesnija za najmlađu decu od 3 godina pa naviše, ali sasvim izvesno neće biti dosadna ni starijoj deci, ni odraslima.

Premijera predstave bila je održana u četvrtak, 27.aprila od 19 sati, a već naredno prikazivanje imaće u nedelju, 30. aprila od 12 sati.

Karte se mogu kupiti pre početka predstave na blagajni pozorišta po ceni od 200 dinara.

Kratak sadržaj:

U jedan grad istovremeno stižu dva cirkusa – Varijete i Korona. Kako je to uobičajeno, klovnovi izlaze na ulicu da pozovu publiku da dođe na predstavu. Sasvim slučajno, nalete jedan na drugog i tu počinje problem. Svaki od njih, hvali svoj cirkus i svoj program i, naravno, posvađaju se. Da bi utvrdili ko je od njih dvojice bolji, i koji je cirkus bolji, organizuju klovnovsku olimpijadu i ostave publici da ih oceni. Prikazuju razna umeća: pevaju, igraju, crtaju… Ko je pobedio i kako je se se sve završilo, to vam nećemo reći. Pogledajte predstavu, pa ćete videti.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *