Predstava Mirjane Bobić Mojsilović u Nišu

Pozovi M radi uzitka tekstSnežana Savić, Katarina Žutić i Ivan Jevtović odigraće u utorak 28. aprila od 20 sati tragikomičnu predstavu o umetnicima u tranziciji, o mladom piscu i dvema glumicama koji se snalaze za život u vremenu sunovrata svih vrednosti.

Predstava „Pozovi M radi užitka“ prati priču zaboravljene glumice Narodnog pozorišta, Olge Krunić koja čitajući velike pisce u Udruženju slepih zarađuje za život. U svom tom haosu njena najveća briga je njen sin, mladi pisac i dramaturg koji preživljava tako što piše reklame za jetrenu paštetu i sanja da napiše dramu kojom će vratiti majku na scenu i u kojoj će glumačku šansu dobiti i njegova devojka, takođe glumica bez posla.

Prema rečima organizatora „ovo je priča o kurvanju, o svima nama danas i ovde, o našim životima koji su samo imitacije onoga o čemu smo sanjali, o nevidljivim rukama koje kroje našu sudbinu i našem batrganju da se izborimo za istu.“

Karte po ceni od 600 dinara možete kupiti na biletarnici Doma Vojske svakog radnog dana od 11 do 19   časova, a pretprodaja počinje od 16. aprila.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *