Predavanje o zdravoj ishrani u Nišu

Prim. dr sc.med. Petar BorovićPrim. dr sc.med. Petar Borović, održaće predavanje javnosti u Nišu na temu zdrave ishrane, u subotu 16. novembra od 19 sati.

Predavanje pod nazivom „Da li su masnoće nepravedno optužene?“ biće održano u Regionalnom centru, Gradske opštine Medijana, u ulici Pariske Komune bb.

Ovo je treće predavanje, u novembru mesecu, koje organizuje Klub zdravlja iz Niša. Nakon ovonedeljnog, građane Niša u novembru mesecu očekuju još dva predavanja u istom prostoru. U subotu, 22. novembra zakazano je predavanje „Vegetarijanstvo – pomodarstvo ili zaboravljeni ideal“, a sutradan, 23. novembra „Čudesni mozak – kako ga unaprediti?“.

Ulaz na sve godađaje je slobodan.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *