Predavanje: „Savladaj tremu – povedi marketing gerilu“

marketing tekstUdruženje „Mladi ambasadori“ iz Niša organizuje jednodnevno dešavanje sa temom „Savladaj tremu – povedi marketing gerilu“. Pravni fakultet u četvrtak, 10.aprila,  od 17 sati biće mesto gde možete čuti više o ovim temama.

Svoje prisustvo najavili su Slađana Ostojić i Branko Krsmanović.

Dugogodišnja novinarka, urednica nekadašnje TV5, a sada urednica nove TV Zona Plus, Slađana Ostojić, govoriće na temu javnog nastupa; dok će diplomirani pravnik, predsednik udruženja „Mladi ambasadori“ i osnivač Kupina brenda i direktor kulturnog centra „Kupina“ – Branko Krsmanović govoriti na temu gerila marketinga.

Prema najavama organizatora predavanja su interaktivna, a osnovni cilj je da se kod mladih poboljša veština javnog nastupa i da se nauči kako da sa ograničenim sredstvima najefikasnije predstave svoj projekat.

Ulaz je slobodan, a prethodne prijave nisu potrebne.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *