Pratite TedxNiš konferenciju uživo na Super radiju

TedX Nis - CrniDok sat na sajtu www.tedxnis.rs obrojava sate do početka Tedx konferencije u Nišu, evo nekoliko dobrih vesti za one koji nisu uspeli da „upadnu“ u 100 odabranih, koliko je dozvoljeno da uživo sluša uspešne ljude i njihove ideje vredne širenja:

1) Tedx konferenciju možete pratiti i preko video stream-a (http://www.tedxnis.rs/live/) i uživo na Super radiju;

2) Intervjue u trajanju od 5 minuta sa svim govornicima možete pratiti na superradio.rs u subotu, 12. oktobra 2013. od 12:30 minuta;

3) Pitanja koja ne možete da postavite uživo možete poslati nama na info@superradio.rs i mi ćemo ih postaviti u vaše ime;

4) Sve što propustite moći ćete da pratite u opciji „Odloženo slušanje“ na Super radiju.

5) Intervju sa najzanimljivijim učesnicima čitaćete na našem sajtu u odeljku „Tedex 2013“.

Slušajte TedxNiš konferenciju uživo iz Pozorišta lutaka u Nišu u subotu, 12. oktobra od 11 sati i ne propustite da čujete ljude koji imaju šta da kažu i čije su ideje prihvaćene u društvu.

U duhu ideja vrednih širenja, TEDx je program lokalnih samostalno organizovanih događaja koji spajaju ljude kako bi zajedno osetili atmosferu TED-a. Na TEDx događajima snimci predavanja sa TED-a i lokalni predavači zajedno podstiču lokalnu zajednicu na diskusiju i povezivanje.

Ovi lokalni, samostalno organizovani događaji nose brend TEDx, gde x označava nezavisno organizovani TED događaj. TED konferencija daje globalne smernice za TEDx programe, ali individualni TEDx događaji su samostalno organizovani (pri čemu podležu izvesnim pravilima i regulativama).

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *