Poznati prvi izvođači na ovogodišnjem Arsenal festu

Arsenal fest tekst„Očekujte pakao – stektakao! Sviramo novi set, imamo super novi singl „Goli i bosi“ koji je najava za album. Baš smo usvirani, biće super“ kažu članovi benda koje Arsenal dovodi po prvi put u Kragujevac. Organizatori objavili prve izvođače za festival koji će biti održan od 25. do 27. juna u Kragujevcu.

Pozdravnu rečenicu sa početka teksta,  uputili su hrvatski reperi poznati po hitovima „Romantika“, „Iz dana u dan“ i „Priroda i društvo“. Pogađate, govorimo o grupi Elemental, a ko još dolazi na ovogodišnji Arsenal?

Prema najavama organizatora, publiku očekuju i bendovi S.A.R.S. , Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili kao i britanski didžej LTJ Bukem sa MC-ijem Staminom. Međutim, ovo još uvek nije konačan spisak izvođača koji će svirati na otvorenom Kneževom arsenalu, fabrici oružja iz 19. veka gde se nalazi Main Stage, dok je Garden Stage smešten u Čaurnici objektu iz 19. veka gde je snimana serija „Titanik – krv i čelik“.

Karte su u pretprodaji od 1. aprila, a cena kompleta za sve tri večeri je 1500 dinara i moći će da se kupe preko mreže Eventim i u Domu omladine Kragujevca. Kupce prvih 500 kompleta očekuje i Arsenal fest majica.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *