Poziv za radionicu profesionalne orijentacije

„Savetovalište za mlade“ koje radi u okviru „Centra za unapređenje građanske svesti – Super građanin, objavilo je poziv za radionicu profesionalne orijentacije. Kako navode u „Savetovalištu“, poziv je namenjen srednjoškolcima i mladima koji razmišljaju o upisu na fakultet.

Mladi koji imaju dilemu u vezi sa izborom svog budućeg zanimanja, kao i oni koji žele da saznaju više informacija o zanimanjima za koja postoji najveća ponuda na tržištu rada i profesijama budućnosti imaće priliku da kroz radioničarski rad dobiju potrebne informacije. Na radionici zainteresovani će, takođe, biti u prilici da zavire u svoj svet motivacije, ali i da kroz interaktivne vežbe vizuelizuju svoju bližu budućnost.

Oni koji žele da se prijave za učešće na ovoj radionici mogu to da učine do nedelje, 28 maja do 22 časa popunjavanjem kratkog formulara ili da popune prijavu na sajtu „Centra za unapređenje društvene svesti – Super građanin“.

Radionica će biti održana u ponedeljak, 29 maja, sa početkom od 17 časova u prostorijama „Super građanina“. Radionicu će voditi diplomirane psihološkinje.

I mi smo ne tako davno imale dileme u vezi sa upisom fakulteta i baš zbog toga, sada kao mlade psihološkinje, želimo da sa mladima podelimo svoja znanja, iskustva, ali pre svega da čujemo njih i njihova razmišljanja, istakle su psihološkinje.

Ovo je prva od nekoliko radionica koje će u narednim mesecima na različite teme biti održane u okviru „Savetovališta za mlade Super građanin“.

Ovo „Savetovalište“ otvoreno je u okviru projekta „Savetovalište za mlade“ koje Center za unapređenje građanske svesti „Super građanin“ realizuje sa Nacionalnom službom za zapošljavanje.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *