Poziv za pozitivne izvođače i volontere

Festival PozitivNI koji se ove godine održava peti put za redom, raspisuje poziv za učesnike na festivalu, ali i za volontere.

PozitivNi poziva umetnike svih generacija, profesionalce i amatere, kao i pojedince, organizacije i institucije koje se bave kreativnim radom, da se prijave za učešće na ovogodišnjem festivalu.  Oblasti za prijavu učesnika su: klasična umetnost, rok i alternativna muzika, alternativni performansi i radionice, dečije stvaralaštvo, kreativne radionice i ulična zabava.


Poziv je otvoren do 15. aprila, dok će rezultati konkursa biti objavljeni 20. aprila na sajtu festivala PozitivNI – www.PozitivNi.rs, a svi zainteresovani se prijavljuju preko Fejsbuk stranice PozitivNI ulični festival – Niš.

Ideja organizatora je da na ovaj način uključe što veći broj umetnika i kreiraju platformu za stvaranje i unapređivanje različitih vidova umetnosti u društvu.

Na veb stranici festivala otvoren je, takođe, i poziv za volontere na ovogodišnjem Pozitivnom festivalu. Pedeset vrednih i ambicioniznih mladih ljudi imaće priliku da bude deo ovogodišnjeg četvorodnevnog festivala koji će se održati u parku Čair i Dušanovoj ulici.  Sektorske pozicije za koje zainteresovani mogu da se prijave su marketing, host publike, host muzičara, logistika, press, ketering služba i radionice.

Link prijave, kao i više informacija o volonterskom programu i načinu prijavljivanja, zainteresovani mogu pronaći na zvaničnoj Facebook stranici festivala.
Rok za slanje prijave je 15. april.

Ove godine, PozitivNI festival biće održan od 30. maja do 2. juna u parku Čair i u Dušanovoj ulici.

Naša gošća u emisiji Coolminacija u subotu bila je Marija Jović, koja nam je rekla više o ovogodišnjem festivalu i najavila potvrđene izvođače:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *