Poziv mladim muzičarima: Nišville workshop i Jazz for kids

I ove godine Nisville jazz festival organizuje besplatan workshop za većinu instrumenata koji se koriste u džezu ( klavir, gitara, bas, bubnjevi, limeni i drveni duvački instrumenti, vokal..), ali i predavanja o improvizaciji, kompoziciji, aranžiranju…

Takođe, Nišville jazz festival poziva polaznike radionica uzrasta do 16 godina da u prijavi upišu ako su zainteresovani da se paralelno uključe i u program “Jazz for Kids”.

Ovaj program podrazumeva i zajedničke nastupe u predvečernjim terminima na posebnojbini.

Svi zainteresovani (studenti, učenici, ali i samouki muzičari), mogu se prijaviti tako što će skinuti formular koji se preuzima na sajtu festivala – strana radionice: u sklopu informacije o radionicama.

Popunjene prijave – formulare treba poslati na na mail workshop@nisville.com , najkasnije do 28. jula.

Ako u roku od 7 dana nakon slanja prijavnog formulara ne dobijete mail sa zahtevom za dopunu prijave ili obaveštenje da vaša prijava nije prihvaćena – znači da ste uvršteni u polaznike Nišville workshopa 2017.

Broj polaznika je ograničen, a izabrani polaznici radionica dobiće i besplatne propusnice za kompletan festival.

Tekst pripremio: press tim Nišvill džez festivala

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Poziv mladim muzičarima: Nišville workshop i Jazz for kids

  1. Pingback: Poziv mladim muzičarima: Nišville workshop i Jazz for kids | Niške Vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *