„Pozdrav Azri“ u Zagrebu

Izvor: Balkanrock.com

Izvor: Balkanrock.com

Nekadašnji članovi kultne Azre, Boris Leiner i Mišo Hrnjak, nastupiće u Zagrebu kao „Pozdrav Azri“, zajedno sa prijateljima i saradnicima, u petak, 25. januara.

Koncert će se održati u Tvornici kulture, a početak je isplaniran za 21 čas. Vrata Tvornice će se otvoriti u 20 časova, dok će kao predgrupa nastupiti lokalni bend Noćni Moro.

Karta u pretprodaji košta 65 kuna, a na dan koncerta biće 80 kuna. Prodajna mesta su: Rockmark, Tvornica Kulture, Hard Place, Dirty old shop, Free Bird, Dancing Bear, Aquarius, Integral , Zona Tvornice, Churchill Cigar shops, Maldoror.

Izvor: Balkarock.com

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *