Požar u opštini Doljevac odneo jedan život

Ilustracija

Ilustracija

Požar u kući u selu Čapljinac u opštini Doljevac odneo je jedan život saopštavaju u niškoj policiji. Prema njihovim navodima stradala je jedna muška osoba.

Požar koji je izbio juče oko 18 sati i 40 minuta, zahvatio je jednu prostoriju u prizemnom delu kuće. Iako su vatrogasci brzo reagovali, i požar ubrzo lokalizovali mrtvozornik koji je izašao sa policijom na licu mesta mogao je samo da konstatuje smrt osamdesetpetogodišnjeg muškarca.

Policija za kraj saopštenja navodi da je o ovom događaju obavešten zamenik javnog tužioca u Nišu, a još uvek se navode razlozi za izbijanje požara.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *