Pozajmio novac sa kamatom od 15%

Ilustracija, Izvor: Super Radio

Ilustracija, Izvor: Super Radio

Niška policija uhapsila je M.C. (30) iz Niša zbog sumnej da je od 2011. godine naplatio kamatu od oko 12.300 evra za pozajmicu od 4.500 evra.

Prema saopštenju policije oštećena je ovom Nišliji od marta 2011. godine do istog meseca 2014. godine isplatila oko 12.300 evra, jer joj je on pozajmio 4.500 evra.

Prema saopštenju policije M.C. se tereti i da je oštećenoj i njenoj porodici pretio kako bi ona nastavila da plaća kamatu. Ona je to i učinila, pa je tridesetogodišnjem Nišliji od maja 2014. do februara 2015. godine uplatila oko 2.700 evra.

Niška policija je osumnjičenog M.C. uhapsila dok je uzimao 300 evra na osnovu kamate, a po nalogu osnovnog javnog tužioca u Nišu njemu je doneto rešenje o zadržavanju do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo iznuda i zelenaštvo.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *