Postanite deo Štek House tima!

Puni ste ideja kako možete da promenite svoju okolinu na bolje, ali vam je potrebna podrška? Imate motivaciju da radite na unapređenju sveta u kome živite, ali niste sigurni odakle da pođete? Ili jednostavno želite da radite na sebi, steknete nova iskustva i pritom naučite dosta toga?

Štek House iz Niša vam nudi priliku da postanete deo tima ove organizacije koju čine kreativni ljudi puni inicijative. Dakle, ukoliko želite da svoje ideje na temu društvenog aktivizma, kulture, zaštite životne sredine, edukacije vršnjaka… pretočite u delo, ali i da naučite kako se to radi, možete se prijaviti putem  online platforme.

Cilj udruženja “Štek House“ je unapređenje života mladih, podrška u realizaciji njihovih ideja, spajanje edukativne, kulturne, ekološke, stvaraličke ali i komercijalne aktivnosti.

To čine organizovanjem raznih izložbi, predavanja, radionica, promocija, koncerata i edukativnih programa. Takođe se zalažu za umrežavanje mladih iz Niša sa mladima iz drugih gradova, ali i državama u okruženju, a u cilju podizanja svesti i započinjanja dijaloga na različite teme koje predstavljaju problem mladih na Balkanu.

Konkurs je otvoren do 28. oktobra. Sve informacije i odgovore na dodatna pitanja mogu se dobiti putem mail-a  shtekhouse@gmail.com ili putem zvanične fb stranice Štek House-a.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *