Postani volonter udruženja ZOO Planet!

zoo planet tekstNiško udruženje za zaštitu životinja „Zoo Planet“ raspisalo je konkurs za volontere koji će raditi u okviru Zoo patrole. Ovo je odlična prilika za sve one koji vole životinje, prirodu, žele da urade nešto korisno za lokalnu zajednicu, ali i vole da uživaju u prirodi okruženi životinjama.

Način prijaljivanja

Konkurs je otvoren do 27. juna, a ukoliko želite da se prijavite za volontiranje potrebno je da na FB stranici udruženja pošaljete privatnu poruku sa tekstom „Želim da volontiram“. Nakon poslate poruke dobijate prijavni formular koji je potrebno popuniti i poslati udruženju.

Ko može da se prijavi? 

Članovi volonterske ZOO patrole mogu biti isključivo studenti veterine, biologije i ekologije, veterinarski tehničari i punoletni učenici sreednje veterinarske škole, kao i svi oni čije je obrazovanje i iskustvo vezano za rad sa životinjama.

Priključi se i pokaži se na delu!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *