Posle više od 5 godina Atheist Rap objavio novi album

atheist_rap_omot tekst„Überlauf“ naziv je novog albuma pank – rok grupe Atheist Rap koji je ova grupa objavila posle više od 5 godina. Nove pesme su od juče dostupne na Deezeru, a album je u izdanju Lampshade media.

Svojim novim algumom, ovaj sastav najavljuje i koncertnu promociju prvo u Zagrebu 27. novembra, a dan kasnije i u Sloveniji u Novom Mestu.

Album je u celosti snimljen i produciran u „Socijala Studios“ u Nocom Sadu, a ovaj šesti po redu studijski album dolazi nakon jedne „best of“ kompilacije, koncertnog DVD-a i monografije izdate povodom 20 godina stvaralaštva sastava Atheist Rap.

Prema najavama publiku očekuje i album na vinilu, ali izdavači još uvek ne žele da govore o datumu izlaska na tim nosačima zvuka.

Nove pesme benda možete besplatno skinuti sa portala Nocturne magazine.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *