Posle punih 10 godina Bjesovi samostalno u Nišu

Foto: Nemanja Đorđević

Foto: Nemanja Đorđević

Kultni gornjemilanovački sastav Bjesovi nastupiće u Nišu. Samostalni koncert zakazan je za 28. maj u dvorištu Banovine, a karte su već u prodaji.

Marta meseca davne 2006. godine, Bjesovi su imali svoj poslednji nastup u Nišu u holu Građevinsko – arhitektonskog fakulteta. Ovo je njihov prvi samostalni koncert nakon punih 10 godina.

Frontmen benda Zoran Marinković pred niški koncert kaže:

Veoma mi je drago što ćemo ponovo nastupiti u Nišu,jer zaista dugo nismo bili,a znamo da nas ljudi tamo jako vole,kao i mi njih.Koncerti u Nišu su za nas uvek veoma emotivni i puni energije,jer su Nišlije poznate po svom temperamentu,srdačnosti i toplini.Neke od najboljih koncerata održali smo baš u Nišu.Obzirom da nas dugo nije bilo,provešćemo publiku kako kroz one stare pesme,tako i kroz naše najnovije radove i potrudićemo se da napravimo koncert koji će se dugo pamtiti

Karte su u prodaji po ceni od 500 dinara u muzičkim radnjama: CD Sound (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shop (TPC Kalča u prizemlju) kao i u turističkoj agenciji Big Star (Cara Dušana 65).

Za sve one koji čekaju dan koncerta moraće da izdvoje još 100 dinara preko pretprodajne cene, a dok razmišljate da li da date 500 ili 600 dinara hajd da se podsetimo nastupa Bjesova u Nišu iz 2002. godine.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *