Posle 10 godina prva gradska knjižara

knjizara nkc-a

Foto: Super radio

Knjižara NKC-a otvorena je posle 10 godina nepostojanja takvog prostora u Nišu, ali i posle par meseci kašnjenja sa otvaranjem zbog promene direktora Niškog kulturnug centra.

Koliko ovakav prostor nedostaje Nišlijama videlo se i po broju ljudi prisutnih na svečanom otvaranju, ali i po tome što mnogi nestrpljivi čitaoci nisu čekali 12 sati, već su pristigli ranije da razledaju naslove.

Knjižaru „Branko Miljković“ je svečano otvorio predsednik Skupštine Niša Mile ilić, koji je izrazio zadovoljstvo što je Niš najzad dobio prostor gde studenti i naučni radnici mogu da nabave potrebnu literaturu.

knjizaraNKC-a3

Foto: Super radio

Na rafovima knjižere Niškog kulturnog centra naći će se, kako je i ranije najavljeno, pretežno stručna literatura i nekomercijalna izdanja, a cene će biti pristupačne i primerene mogućnostima Nišlija, jer kako je rekla direktorka NKC-a Bojana Simović za Super radio, institucija na čijem je čelu je gradska i kao takvoj joj je obaveza da radi u interesu građana“

Knjižara deli prostor sa galerijom NKC-a preko puta gradske bolnice u Bulevaru Zorana Đinđića.

Radno vreme knjižare biće od do 9 do 21 sat radnim danima i subotom od 9 do 15 sati.

gradska knjizara

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *