Porodični vikend u bioskopu Vilin grad

sundjerPosetioce bioskopa Vilin grad ovog vikenda očekuju lepa iznenađenja – porodični filmovi, Mali Politikin zabavnik na poklon i popust za celu porodicu uz Porodičnu karticu!

Porodični vikend u bioskopu Vilin grad održava se svakog prvog vikenda u mesecu, a ovog 2. i 3. maja od 10 do 16 sati očekuju vas filmovi sinhronizovani na srpski jezik: Sunđer Bob Kockalone film: Sunđer na suvom 3D, Kod kuće 3D i Zašto (ni)sam pojeo svog tatu 3D.

Svi mališani sa Porodičnom karticom na poklon dobijaju Mali Politikin zabavnik, a njihovi roditelji plaćaju kartu po ceni ulaznice za decu. Više informacija možete naći na sajtu bioskopa Vilin grad.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *