Porodični filmovi, radionice i pokloni za mališane

Nindza kornjace 3D tekstBioskop „Vilin Grad“ pripremio je i za mesec septembar porodični vikend, dešavanje za celu porodicu u kojem mogu da se pogledaju porodični filmovi, da se učestvuje u kreativnim radionicama i osvoje zanimljivi pokloni.

Manifestacija „Porodični vikend“ koju bioskop „Vilin Grad“ organituje svakog prvog vikenda u mesecu, ove nedelje biće održan 30. i 31. avgusta. Mališani sa svojim starijim drugarima i roditeljima mogu da pogledaju filmove: „Hrabri autić Plodi 3D“, „Kako da dresirate svog zmaja 2“, „Povratak u Oz 3D“, „Nindža kornjače 3D“ i „Avioni: Hrabri vatrogasci 3D“.

Takođe, od 11 do 16 sati mališani mogu da učestvuju i u kreativnim radionicama koje ovog vikenda organizuje škola Casa Dei Bambni, a likovnu, glumačku i radionicu sa Montessori igračkama vodiće pedagozi i psiholozi iz ove škole.

Pokloni nisu izostali ni ovog puta, a svi mališani koji imaju Porodičnu karticu na poklon dobijaju Mali Politikin zabavnik, svesku i raspored časova.

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *