Popust na članarinu povodom Dana bibliotekara

Ove godine 14. decembar biće praznik za sve ljubitelje književnosti!

Niška Narodna biblioteka „Stevan Sremac“ obeležava Dan bibliotekara Srbije popustom od 50% na učlanjenje. Ovaj popust trajaće čak nedelju dana – od 14. do 21. decembra, a članarina će tada iznositi 350 dinara za korišćenje svih fondova biblioteke, odnosno 200 dinara za samo Dečije odeljenje.

Ukoliko u ovom periodu ne budete u mogućnosti da odete u biblioteku, biće dovoljno da jednog od tih dana uplatite članarinu i donesete overenu priznanicu.

Bibliotekarsko društvo Srbije osnovano je 14. decembra 1947. godine u Beogradu u Univerzitetskoj biblioteci „Svetozar Marković“ kao strukovno udruženje bibliotečkih radnika svih tipova biblioteka u Srbiji i zato se ovaj dan obeležava kao Dan bibliotekara Srbije, odlukom donesenom na Skupštini bibliotekara 1972. godine. Na ovaj dan se dodeljuju i nagrade koje je Društvo bibliotekara usvojilo – nagrada „Stojan Novaković“, nagrada „Zapis“ i nagrada za najboljeg bibliotekara.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *