Popravljena česma u parku Svetog Save, ali za koga?

cesma idjubretekst

Foto: Miodrag Bukovac

Izgleda da našoj bahatosti nema kraja. Česma koju je u okviru akcije „17 česama za 17 vekova Milanskog edikta“ doniralo Kolo srpskih sestara, a koja je postavlje ispred zgrade opštine Medijana u parku Svetog Save,  sada je popravljena.

Rupa koja je donedavno zjapila na vrhu česme, sada je i bukvalno „zakrpljena“, a kako se čini na pomolu je i novo veće oštećenje, koje se do pre neki dan nije videlo.

Ono što izgled ovog vrednog poklona sa značajnom simbolikom dodatno narušava je to što pojedini građani slivnik česme koriste i kao kantu za otpadke.

Da se čovek zapita za koga je postavljena?!

Foto: Miodrag Bukovac

Popravljena česma ispred opštine Medijana

 

 

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *