U ponedeljak počinje 51. Sajam knjiga

flajer sajam knjiga 2014Za sve one koji nisu bili u mogućnosti da posete beogradski sajam knjiga, a jedva su čekali da obogate svoju biblioteku, od ponedeljka 24. do 30. novembra biće održan 51. Sajam knjiga i grafike. Kao i prethodnih godina, sajam će biti održan u Sportskoh hali „Čair“.

Svečano otvaranje sajma je u 18 sati i otvoriće ga književnik Aleksandar Gatalica koji će na štandu „Vulkan“ izdavaštva od 19 sati potpisivati svoje knjige.

Ogranizator, uz slogan „Sa knjigom među javom i med snom“, se potrudio da na sajam dovede najveće i najznačajnije izdavačke i knjižarske kuće. Osim beletristike i stručnih izdanja na sajmu će, takođe, biti štandova sa udžbenicima i rečnicima stranih jezika.

Cena ulaznice je 100 dinara, a za grupne posete studenata i đaka po 50 dinara. Svaka ulaznica je sredstvo potencijalno za dobijanje nagrade. U nagradnoj igri možete učestvovati tako što ćete na poleđini ulaznice napisati svoje ime i broj telefona i ubaciti je u kutiji na izlazu. Izvlačenje nagrade će biti na Niškoj televiziji dan nakon zatvaranja sajma.

Organizator sajma je Niški kulturni centar.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *