Policija isključila iz saobraćaja 25 pijanih vozača

Foto: Super radio

Foto: Super radio

Niška saobraćajna policija je toku proteklog vikenda u nastavku pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, zbog vožnje pod dejstvom alkohola isključila 25 vozača, dok su 4 zadržana do 12 sati.

Zbog prekoračenja dozvoljene brzine kretanja ukupno je sankcionisano 62 vozača, a za učinjene prekršaje u saobraćaju ukupno je sankcionisano 214 vozača.

Policijska uprava u Nišu apeluje na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju saobraćajnih propisa i obaveštava da će i u narednom periodu rigorozno kontrolisati alkoholisanost vozača, brzinu kretanja i propuštanja pešaka na obeleženim pešačkim prelazima.

Kako kažu u policiji „kontole saobraćajne policije obavljaju se u cailju povećanja bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji grada Niša“ ali sudeći po ciframa nakon svake kontrole bezbedonosna situacija u Nišu gotovo je nepromenjena.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *