Polaznici Muzičke škole iz Leskovca nastupaju za Niš

Ucenici jazz odseka iz Leskovca 2Jedini džez odsek južno od Beograda, nalazi se u muzičkoj školi „Stanislav Binički“ u Leskovcu. Polaznici ove škole spremili su koncert za nišku publiku.

Džezeri, koji dolaze ne samo iz Leskovca, već iz celog južnog regiona predstaviće se u petak, 13. marta, u sali Muzičke škole, sa početkom u 18 sati.

Ove mlade ljude mogli ste da čujete na prošlogodišnjem Nišvillu, a okupili su se oko zajedničkog projekta „Jazz – Multikulturalni izraz“. Ovaj projekat koji je najvećim delom finansirala Evropska Unija, okupio je iz šest gradova juga Srbije: Niša, Leskovca, Vranja, Vladičinog Hana, Bosilegrada i Bujanovca,

Kao podršku misiji koju leskovačka škola ima kad je reč o džez edukaciji u ovom delu Srbije, Nišville fondacija je nedavno poklonila školi „Stanislav Binički“ komplet bubnjeva, neophodan za redovno odvijanje nastave na džez odseku.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *