Polaznica kursa ženskog preduzetništva danas u emisiji PONS

U Nišu se tokom marta održavaju interesantne radionice „Kurs osnaživanja ženskog preduzetništva.“ Ovaj kurs je poklon Debatnog kluba grada Niša, devojkama i ženama našeg grada koje imaju želju da započnu neki vlastiti biznis. Odvijaju se pod vođstvom profesorke Bojane Golubović.

Za razliku od prethodnih emisija kada su nam gostovali organizatori različitih događaja, ovoga puta u goste nam dolazi jedna od polaznica pomenutog kursa, instruktorka fitnesa i nutricionistkinja Ivana Petković.

O tome šta sve sadrži ovaj kurs, koji su konkretni ciljevi i šta je našu gošću pokrenulo da razmišlja o pokretanju vlastitog biznisa, slušajte u emisiji PONS, Super radija, danas od 16 sati.

Nadamo se da će i ova zanimljiva priča ispuniti našu misiju da budemo most između aktivnih i onih koji će to tek biti.

Tekst: Ivan Novković

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *