Pokloni najbržim fanovima Iskaza!

Foto: Branislav Milošević

Za vreme Coolminacije u subotu, dok smo čekali na uključenje momaka iz benda Iskaz i Cepeni Ćunci, Tanja se prisetila prvog koncerta Iskaza na kom je bila, dok su nastupali sa Marčelom, u klubu Pravnog fakulteta u Nišu.

Kaže da su posetioci bili prilično iznenađeni (a pomalo i razneženi) jer je svako dobio na poklon CD sa njihovim pesmama, a na svakom je bila ručno ispisana poruka. Različita za svakog!

Iako je prošlo dosta vremena, Iskaz je sada mnogo poznatiji, ovakvi lepi gestovi ne izostaju ni na aktuelnim svirkama.

Dok se Feedback još bude punio, za prvih 50 posetilaca biće priređeno posebno zagrevanje, a prvih 100 posetilaca će dobiti i poklončić od benda!

Iznenađenje! Delimo poklončiće najbržima! Znamo da su dani deljenja novogodišnjih paketića prošli, ali mi imamo želju da obradujemo prvih 50, odnosno stotinu ljudi koji dodju na koncert malim gestom dobre volje.“ – poručuju iz benda Iskaz.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara mogu se kupiti u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), Vintage Shopu (Davidova 9), turističkoj agenciji Galileo tours (Nikola Pašića 35) i pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12). Na dan koncerta ulaznice će koštati 500 dinara.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *