Poklanjamo vam novu knjigu Jelene Bačić Alimpić sa njenim potpisom

poslednje-prolece-u-parizu-korice tesktIzdavačka kuća „Laguna“ i Super radio vam poklanjaju knjigu „Poslednje proleće u Parizu“ književnice Jelene Bačić Alimpić. Jelena će se potpisati na primerak knjige koji budete osvojili, a dovoljno je da budete kreativni i ovaj naslov je vaš.

Jelena Bačić Alimpić, autorka bestselera „Ringišpil“ i „Pismo gospođe Vilme“, u svom trećem romanu „Poslednje proleće u Parizu“, napisala je uzbudljivu ispovest starice Marije Kolčak koja zagledana u prošlost snagom uspomena zauvek menja život novinarke Olge Lašez.

Na sajtu izdavačke kuće „Laguna“ stoji sledeći opis:

Nada umire poslednja, nakon zavere i izdaje.

Uvek je negde zima. I danas osećam hladnoću u jagodicama prstiju nagriženih strahom i godinama. U ovoj izbi koja se već naslađuje ostacima mog bivstvovanja, ne odustajem od konačne istine… Nije prošao nijedan dan mog prozeblog sužanjskog života da nisam pomislila na proleće. Moje poslednje proleće u Parizu.

Jedna sasvim obična starost i rutinski novinarski zadatak spojiće sudbine dve nepoznate žene. Marija Kolčak, štićenica sanatorijuma u Tulonu, ispričaće Olgi Lašez, novinarki uglednog pariskog magazina, tragičnu priču svog života. Sudbina emigranata iz carske Rusije, mračni svet špijunaže, odanost ideologiji, laži uhoda, demona prošlosti i patnja gulaga – iznedrile su istinu života jedne starice čija je vera u ljubav bila isto toliko velika kao i njena bol. Gde je granica istine, i kako pronaći hrabrost da je prihvatimo i spoznamo sebe? Da li je laž dovoljno lekovita ako je istina surova? U igri sudbine jedini ulog je ljubav…

Jelena Bačić Alimpić, autorka bestselera Ringišpil i Pismo gospođe Vilme, napisala je uzbudljiv roman u formi ispovesti starice Marije Kolčak koja snagom uspomena zauvek menja život novinarke Olge Lašez.

Kako da osvojite knjigu?

„Laguna“ vam poklanja tri potpisane knjige „Poslednje proleće u Parizu“. Dovoljno je na mejl info@superradio.rs da nam pošaljete svoju priču, pesmu, esej ili komentar koji vas asocira na novi roman Jelene Bačić Alimpić. Nagradni konkurs traje do petka, 13. juna do 12 sati, a u emisiji Cool presek od 12 do 14 sati možete saznati ko je sve osvojio knjigu sa posvetom Jelene Bačić Alimpić koju će vam lično uručiti spisateljica na rođendanu knjižare u Nišu. Očekuje vas i prozivka pa budite pokraj svojih telefonskih aparata i memorišite naš broj 018/533-690.

Jelena Bačić Alimpić u Nišu

Spisateljica romana „Poslednje proleće u Parizu“ biće gošća knjižare Delfi u Nišu (Voždova 4) u subotu 14. juna. Povod je treći rođendan niške knjižare, a prema najavama obezbeđeni su pokloni i popusti za kupce. Prilikom svake kupovine očekuju vas pokloni koje su za vas obezbedile sledeće kompanije: oslastičarnica Mozart, Lomax, Golden Rose, Multiactiv, Avon, Diva, Palmolive. Takođe za kupce je obezbeđen i popust od 30 posto za naslove sa aktuelne Lagunine top – liste,

Najpopularnija srpska spisateljica, Jelena Bačić Alimpić, biće gošća knjižare od 12 sati koja će se i družiti sa svojim čitaocima.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *