Poklanjamo knjigu iz Lagune i Politikin zabavnik

Slušajte nas pažljivo i knjiga može biti vaša

Ekipa emisije Cool presek misli na vas! Kako biste volend proveli što zanimljivije za vas imamo na poklon knjigu iz Lagune, karte za Pozorište lutaka i novi broj lista Politikin zabavnik. Slušamo se od 12 sati!

U današnjoj emisiji sa novinarima lista „Politikin zabavnik“ vam predstavljamo novi broj, ali vam i darujemo primerak časopisa za vas.

Gost nam je i Marija Matejić iz benda „Hazel purple“ sa kojom razgovaramo o njihovoj novoj pesmi.

Takođe, sa Anitom Momčilović iz izdavačke kuće „Laguna“ vam predstavljamo knjigu „Moj otac Pablo Eskobar“ koju je napisao Huan Pablo Eskobar.

Ukoliko želite sa vašim mališanima da posetite Pozorište lutaka u nedelju imamo karte za vas i za predstavu „Ulica tra-la-la“.

Emisija Cool presek od 12 do 14 sati samo na Super radiju.

Voditeljka emisije: Marijana Prokopović

Tonski realizator: Miloš Seferović

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *