Poklanjamo knjigu: „Bez oklevanja“ autorke Sandre Braun

bez oklevanja tekstSuper radio i Vulkan izdavaštvo vam poklanjaju novi roman autorke trilera Sandre Braun. Knjiga „Bez oklevanja“ može biti vaša ukoliko učestvujete u nagradom konkursu Super radija i Vulkan izdavaštva.

Belami Liston Prajs imala je samo dvanaest godina kada je njena starija sestra Suzan ubijena. Tornado je uništio mesto zločina, zajedno sa Belaminim sećanjem šta se tog dana zapravo dogodilo. Osamnaest godina kasnije, Belami pod pseudonimom objavljuje roman koji svedoči o ubistvu. Međutim, njen identitet se otkriva i ona postaje meta misterioznog progonioca željnog osvete.

Kako do knjige?

Ukoliko želite da osvojite novi roman Sandre Braun potrebno je da na naš mejl info@superradio.rs pošaljete kreativan odgovor na pitanje „Kako doći do istine koja nema cenu?“ i dvoje vas će biti nagrađeni.

Spisak nagrađenih saopštićemo u emisiji Cool presek u ponedeljak, 26. oktobra od 12 do 14 sati, a ukoliko u tom terminu čujete kako vaš odgovor čita voditelj pozovite i knjiga je vaša.

U prijavnom mejlu potrebno je, osim odgovora, dostaviti: ime, prezime, broj lične karte i kontakt telefon.

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *