Poklanjamo karte za pozorište, bioskop i knjigu iz IK Laguna

cool presek-tekstUniverzitetska biblioteka organizuje mnogobrojne kulturne saržaje i akcije za čitaoce, učenici Trgovinske škole organizuju izložbu, Turistička organizacija Niša sajam turizma….Ovo su samo neke od tema koje vas očekuju od 12 do 14 sati. Naravno, za verne slušaoce smo pripremili i nagrade.

Šta nas očekuje na predstojećem sedamnaestom Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora predstavlja nam Aleksandra Zdravković iz Turističke orgnaizacije Niša.

Univerzitetska biblioteka „Nikola Tesla“ pripremila je Teslinu, Sf izložbu kao i razmenu knjiga i akciju „Upis uz poklon“ a o ovim akcijama razgovaramo sa Andrijanom Stojanović i Goranom Marinkovićem.

Učenici Trgovinske škole iz Niša, Marta Đorđević i Vuk Bulatović nam predstavljaju prodajnu izložbu radova učenika škole 14. oktobar, dok nam o humanitarnom muzičkom festivalu za Nemanju govori Miloš Najdanović.

Takođe, u današnjoj emisiji vam predstavljamo knjigu „Uska staza na dalekom severu“ u izdanju izdavačke kuće „Laguna“ a Anita Momčilović će nam pomoći u tome, dok će Vlada Stanojević iz bioskopa „Kupina“ nam predstaviti novi repertoar ovog bioskopa.

Takođe, za vas smo pripremili i nagrade, zato nas slušajte pažljivo od 12 do 14 sati i neke od njih mogu biti vaše.

Link za slušanje programa: http://tunein.com/radio/Super-radio-s232790/

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *