Pogodnosti za navijače Radničkog

Foto: FB profil: Meraklije Niš

Foto: FB profil: Meraklije Niš

Meraklije, koje planiraju da podrže svoj klub u mečevima sa Vojvodinom i Jagodinom, imaju brojne mogućnosti da dođu do povoljnijih i besplatnih karata.

Fudbalski klub „Radnički“ pripremio je nekoliko akcija u kojima će se prodavati karte za ove dve utakmice. Prva akcija počinje u ponedeljak, 30. septembra, kada će se na bilternici hale Čair prodavati promotivne karte koje će važiti za oba meča i 2. i 5. oktobra. Tako će karta za južnu tribinu biti 200, a za istočnu ili zapadnu tribinu 500 dinara. Ove karte će imati dva odsečka, i na svakom će pisati za koju utakmicu kupon važi. Prema najavama, pošto karte neće biti personalizovane, neće morati da ista osoba poseti obe utakmice.

Đaci osnovnih škola, moći će besplatno da gledaju utakmice tokom cele fudbalske sezone. Dovoljno je da dođu u pratnji jednog roditelja ili staratelja, i njihova đača knjižica biće propusnica za sve utakmice, osim mečeva sa Partizanom i Crvenom zvezdom i to iz bezbednosnih razloga kažu u Radničkom. Roditelji, koji budu pošli na severnu tribinu koja je rezervisana za njih, moći da uvedu najviše dvoje dece a karta za njih je simboličnih 100 dinara, dok je deci ulaz besplatan.

Dok je severna tribina rezervisana za roditelje sa decom, svi navijači radničkog, stariji od 65 godina, moći će da navijaju za svoj klub i gledaju utakmicu sa zapadne tribine.  Stariji od 65 godina, da bi ušli na meč dovoljno je da pokažu ličnu kartu na ulazu, a, nakon toga, pruža im se mogućnost da besplatno gledaju utakmicu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *