Pogledajte svoj račun za struju preko Interneta

sajtEPSaSlajdSvoj račun za struju možete od srede, 19. marta 2014. možete prekontrolisati na sajtu „EPS Snabdevanja“.

Ovo baži za kupce struje iz kategorije „domaćinstvo“, a važi za područje Beograda, Vojvodine, PD “ Elektro Srbija“ Kraljevo, PD „Centar“ Kragujevac i ED „Jugoistok“.

Procedura je sledeća:
– najpre posetite sajt www.eps-snabdevanje.rs;
– zatim kliknete na odeljak „domaćinstvo“ i, kada se otvori padajući meni, na opciju „Uvid u račun“
epsSnabdevanje– ovaj klik vas vodi do stranice za logovanje, ukoliko ste već prijavljeni
– ukoliko niste prethodno se prijavite (potrebni su vam ED broj i broj brojila koje imate na svom računu)
– šifru izaberite sami

Ovu uslugu bilo je moguće koristiti i pre osnivanja privrednog društva „EPS Snabdevanje“, ali se od početka njihovog rada, 1. jula 2013. godine ova usluga po prvi put pojavila i na njihovom sajtu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

17 komentara na “Pogledajte svoj račun za struju preko Interneta

  • Kako kontrolisati racun ako kupite stan od korisnika koji se vec prijavio, jer po vasem uputstvu mozete SAMO JEDNOM DA OBAVITE PRIJAVU SA istim ED ibrojem i brojem brojila??
   0
 1. Zbog greške u očitavanju vašeg čitača, po pritužbi poslali ste mi tri računa za oktobar, na svako je i taksa za televizor. Tri takse za jedan mesec. Ja sam poštena u plačanju, da li ste i vi to?
  0
 2. Za područje Beograda se ne može napraviti nalog online, nego mora da se ide u poslovnicu EPS kojoj pripadate, pa da tamo dobijete korisničko ime i lozinku!!! Ja stanujem na Voždovcu, a poslovnica kojoj pripadam je na Banovom brdu!!! Svi ostali linkovi za Vojvodinu, Niš i Kraljevo nude online registraciju sa podacima koji se nalaze na računu. Da li to znači da EPS ne želi da se u Beogradu kontrolišu računi?
  9
 3. Kajo možeš u polje prijavljivanja ukucaš gore ed broj a dole jmbg onoga na koga je struja registrovana, sistem te odmah ponudi da promeniš lozinku i cepaš. Komšija sa voždovca, nema na čemu 😀
  5

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *