Pogledajte predstavu koja osvaja brojne nagrade na festivalima

Stend up slika-1Glumci Akademskog pozorišta Studentskog kulturnog centa zakitili su komad „Stend AP Serbie“ novim nagradama. Na nedavno završenom festivalu „Zlatna kulira“ u Kragujevcu osvojene su brojne nagrade, a vama se pruža mogućnost da ovu predstavu pogledate u petak u Narodnom pozorištu.

Prvi regionalni festival amaterskih pozorišta „Zlatna kulisa“ u Kragujevcu, doneo je glumcima predstave „Stend Ap Serbie“ nove nagrade, i to za: najbolju muziku, scenski pokret, režiju a žiri učesnika je proglasio najboljom predstavom dok je zahvaljujući mišljenju stručnog žirija predstava u celini zauzela drugo mesto.

Ovo je političko satirični kabare o manama i vrlinama u Srba i šire kažu u Studentskom kulturnom centru i napominju:

Ovo je otvorena kabaretska forma sa dugotrajnim dejstvom gde je moguće dodatno obogaćivati program u skladu sa aktuelnim događajima. Sabrana dela J.J.Zmaja čine hiljade stranica materijala, a pojedine pesme svojom aktuelnošću deluju kao isečak iz dnevne štampe. Studentsko pozorište je pravo mesto i ekipa za realizaciju ovakve avanture.

Glumci će komad besplatno izvesti u okviru Sedmog Medijana festivala dečjeg stvaralaštva za decu u petak, 20. marta od 14 sati.

Predstava koju je po tekstu Jovana Jovanovića Zmaja režirao Vladimir Cvejić osvojila je preko 20 nagrada na festivalima u Srbiji.

 

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *