Pogledajte kako su članovi Dubioze kolektiva pronašli roditelje izgubljenom dečaku

Foto: Aleksandar Zec

Foto: Aleksandar Zec

Na besplatnom mini – koncertu Dubioze kolektiva u Studenjaku kao uvertiru za koncert 5. aprila u beogradskoj Kombank areni bilo je oko 2.500 ljubitelja ovog bosanskohercegovački balkan-ska-pank-dab benda. Posebno je fascinantan broj roditelja koji su došli da čuju Dubiozu sa podmlatkom, koji je varirao od klinaca u nižim razredima do beba u kolicima! Jedan dečačić je čak uspeo da se izgubi u gužvi, ali su članovi benda preko razglasa uspeli da mu pronađu roditelje.

Dubioza kolektiv pred veliki koncert 5. aprila u Kombank areni obradovala je fanove u Beogradu sa dve besplatne mini svirke – u četvrtak, 20. marta uveče.

Preko 2.500 fanova prepunilo je prostor ispred Letnje pozornice Studentskog grada, dok je u petak oko podneva njih oko hiljadu zakrčilo plato ispred Dom omladine (DOB)!

Obe svirke bosanskohercegovački balkan-ska-pank-dab bend je otprašio na akustičnim insturmentima pokazavši da energija ne dolazi samo iz struje, najavivši Beograđanima kakva ih tek ludnica očekuje kad iz sve snage grunu 5. aprila u Areni.

Dubioza je u Studenjaku i „na Zidiću“ ispred DOB-a pripremila za raspevane fanove poseban „anplagd“ program koji je, pored hitova kao što su „Volio bih“, „Tranzicija“, „Kažu“, „Vratiće se Valter“…, doneo i zanimljive mini obrade/prerade – „Zažmuri“ Bajage i Instruktora je dobila izbornu konotaciju, a „Kreni prema meni“ Partibrejkersa je postala „Kreni ka areni“.

Pogledajte snimak mini koncerta u Studenjaku:

Foto: Aleksandar Zec

Foto: Aleksandar Zec

Oba dana razgrabljeno je nekoliko stotina plakata za koncert u Areni, koje su članovi bosanskohercegovačkog benda strpljivo potpisivali usred stiske gomile fanova koji su ih opsedali nakon nastupa.

Društveno o(ne)svešteni bosanskohercegovački sastav Dubioza kolektiv održaće 5. aprila veliki beogradski koncert u Kombank areni, za koji su u prodaji nekoliko kategorija ulaznica prilagođenih, u ova krizna vremena, socijalnom statusu potencijalnih posetilaca.

„Vremena su kokuzna, ljudi zbog svjetske krize nemaju ni za rizle, pa čekaju nekog novog Waltera da ih izvadi iz ekonomskog belaja. Zbog toga smo željeli da cijene ulaznica budu recesijske, pa da bar malo olakšamo tranziciju iz kolektivne dubioze u kojoj se nalazimo“, poručuje Dubioza kolektiv.

U tom duhu stanovništvo može kupiti ulaznice u sledećim kategorijama na blagajni Kombank arene, u prodavnici „Jugoton“ (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix:

Pojedinačna karta za parter „Recesija“ – 1.000 dinara.

Grupna karta za parter „Kolektivna dubioza“ – ako kupite odjednom pet ulaznica (po 1.000 dinara za svaku, ukupno 5.000 dinara) šesta vam sleduje besplatno! „Kolektivna dubioza“ može se kupiti od 20. januara radnim danima od 12:00-15:00 isključivo u sedištu Long Play-a, Majke Jevrosime 42/19 u Beogradu.

Karta za tribine (Nivo 200) „Tranzicija“ – 1.250 dinara.
Fan pit karta „Walter“ – 1.500 dinara.
Karta za VIP ložu „Making Money“ – 4.000 dinara!

A vi karte možete osvojiti i na Super radiju do ponedeljka, 31. marta 2014. Pogledajte kako!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *