Poetski performans na Super radiju – „Između korica“ u ljubavnom zanosu plešu poezija i muzika

I kao što smo već jednom rekli: „Poezija je misao a muzika je smisao.“ Zato u današnjoj emisiji „Između korica“ sve prepuštamo na volju toj „magičnoj vazdušastoj tekućini“ koja struji, vibrira, lepšra i leluja raznoseći kroz etar onu pravu Reč za kojom tragamo mi, odmetnici, dovoljno hrabri da se otisnemo u najmračnije dubine „šume simbola“.
I kroz drhtaj u glasu, jedan namerno prenaglašeni akcenat raspliće se klupko skrivenih značenja i otkriva suština.
I zato svi vi koji doživljavate sebe kao još jednog od uhvaćenih usaglasite svoj ritam bivstvovanja sa našom frekvencijom večeras od 18h.
Samo vi, tanane duše „sa očima izvan svakog zla“ moći ćete da vidite to blistavo šarenilo nijansi koje ljubav ima kada se sažme u stih.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *