Podrška dojenju na javnom mestu 12. put

Foto:  Iz knjige za decu "Enciklopedija sveznalica"

Foto: Iz knjige za decu „Enciklopedija sveznalica“

Punih godinu dana mame dojilje i svi oni koji podržavaju dojenje okupljaju se jednom mesečno radi promovisanja ovog načina ishrane kao najboljeg za bebe.

Ovomesečno okupljanje biće u subotu 10. u parku Svetog Save ispred crkve sa početkom u 17 sati.

„Ulepšajte naš 12. po redu skup podrške dojenju na javnom mestu. Kao što mi jedemo i pijemo gde god i kad god poželimo to zaslužuju i naše drage bebe, jer njima je mamino mleko do punih 6 meseci i hrana i voda i lek i bliskost i sve! Spremite svoja iskustva koja možemo podeliti o dojenju na javnom mestu i dođite na opušten razgovor i druženje. Sa nama je uvek zabavno, jer su domaćini skupova naše nasmejane i srećne dojene bebe“, piše o Fejsbuk pozivu.

Pozvani su svi koji smatraju da je dojenje zdravo i nepohodno bebama, ne samo mame već i tate, bake , deke, tete, komšije, medicinsko osoblje…

Organizator ovog skupa je Milica Bugarin, predvodnica Fejsbuk grupe Nišlijke koje podržavaju dojenje.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *