Počinje prodaja ulaznica za Lovefest

Lovefest 2Lepa vest za sve ljubitelje dobre muzike i dobrog festivala, koji je svake godine sve veći – prodaja ulaznica počinje sutra tačno u podne.

Lovefest se održava od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji , a cena prvog dela karata iznosi 2.199 dinara, za sva tri festivalska dana i mogu se nabaviti u svim poslovnicama Eventima.

Kako navode organizatori imena nekih izvođača znaće se krajem februara, a deveto izdanje Lovefesta biće puno iznenađenja. Takođe podsećaju da je Lovefest nedavno za hiljadu najbržih posetilaca obezbedio Membership karticu čiji će vlasnici, osim festivala moći da posete i tri godišnje žurke u Beogradu.

Cena kartice je 25 evra, a nju je moguće rezervisati do srede 28. januara tačno u ponoć. Ukoliko želite da rezervišete karticu kliknite OVDE.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *