Počinje Predvečerje na Super radiju

Sedam je sati uveče. Stavili ste večeru u rernu i imate još sat vremena da popijete kafu i opustite se. Ili se spremate za noćnu smenu. Ili samo što ste došli sa posla, izuli cipele, zavalili se u fotelju i podigli noge na tabure. Ili se spremate za grad.

Upravo počinje „Predvečerje na Super radiju“.

Idealan način za slušanje ove emisije je:

  • u dvorištu/na terasi/pored prozora
  • u vašoj omiljenoj stolici/fotelji/krevetu
  • uz čašu/šolju vašeg omiljenog toplog ili hladnog napitka
  • potpuno opušteni.

Ipak, ukoliko nemate dvorište ili terasu, ili ste od ovih koji upravo rade, fotelja ili krevet vam nisu dostupni jer se vozite gradskim prevozom, a omiljeni napitak je dalek san, i nikako da se opustite – ne brinite.

Mi smo tu da vam dočaramo verandu u letnje veče: žubor obližnje reke, povetarac u lišću topole, buđenje svitaca u travi i bokal ledeno hladne limunade na stočiću pored najudobnije fotelje koju možete da zamislite.

Tu smo za vas, svakog radnog dana, od 19 sati, sa aktuelnostima iz sveta kulture, umetnosti, muzike, ali i zanimljivostima iz zemlje i sveta. I naravno – sa super muzikom.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *