Početna stranica Gugla ipak o poplavama na Balkanu

Na početnoj stranici su postavljene i korisne informacije za one koji žele da pomognu.

Na početnoj stranici su postavljene i korisne informacije za one koji žele da pomognu.

Nakon masovnog slanja mejlova Guglu, ovaj servis je odlučio da početna strana bude posvećena poplavama koje su zadesile Srbiju i region.

Korisnici interneta su juče, u toku dana, organizovali akciju u kojoj je svako poslao mejl sa molbom da se promeni početka strana ovog servisa. Već od ponoći Gugl je odlučio da pomogne svima koji su nastradali u poplavama, a na naslovnoj stranici se pojavio crni flor.

Na početnoj stranici postavljene su i informacije o poplavama, kao i brojevi telefona na koje mogu da se pošalju humanitarne poruke, ali i telefoni Crvenog krsta, za evakuaciju i pomoć, za donacije….

Crni flor predstavlja saučešće poginulim u poplavama.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *