Počela prodaja karata za koncert Dubioze kolektiv u Nišu

Foto: Aleksandar Zec

Foto: Aleksandar Zec

Poznati bosanskohercegovački sastav Dubioza kolektiv održaće koncert u Nišu 30. avgusta u Tvrđavi, a prvi kontigent karata može se kupiti po ceni od 350 dinara.

Prema najavama organizatora bend Dubioza kolektiv održaće koncert u Nišu u subotu 30. avgusta u niškoj Tvrđavi, a domaća podrška biće Stereo banana, ali i „još nek izvođači“ čija imena nisu saopštena.

Karta se do 15. avgusta može kupiti za 350 dinara, od 15. do 30. p oceni od 450 dinara dok će na ulazu karta koštati 550 dinara.

Pretprodajna mesta karata u Nišu su Happy House , Oskar Kafeterija , Gnezdo , Every Day Caffe , Flo Cafe , Clock Travel , Hedonist Cafe, Koloss Caffe.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *