Počela 52. Likovna kolonija u Sićevu

likovna kolonija sićevo 52U prelepom ambijentu Sićeva stvaraće i uživaće 12 umetnika/umetnica u toku 52. Likovne kolonije. Uz prijatnu muziku, druženje umernika i umetnica, ali i poštovaoca umetnosti sinoć je otvorena kolonija.

Ove godine učestvuje četiri umetnica – iz Vranja, Aleksinca, Francuske, Litvanije – i osam umetnika – iz Japana, Meksika, Ruminije i petorica iz Beograda.

Likovnu koloniju u Sićevu pre tačno 111 godina osnovala je velika srpska slikarka, humaniskinja i aktiviskinja Nadežda Petrović opčinjena prirodom ovog sela.

Likovna kolonija traaće do 10. septembra.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *