Plesom za ugrožene u poplavama

Nakon sale za vežbanje svi na plesni koncert. Foto: FB strana PK Swing

Nakon sale za vežbanje svi na plesni koncert. Foto: FB strana PK Swing

Polaznici plesnog kluba Swing koji su učili da plešu pokazaće svoje znanje večeras u dvorištu Banovine od 21 sat. Večerašnji plesni koncert imaće i svoj humanitarni karakter, tako da će sav prihod od karata biti uplaćen na namenski račun Vlade za pomoć ugroženima u poplavama.

U plesnom klubu kažu da publiku večeras očekuje 28 plesnih tačaka i preko 150 plesača raznih uzrasta, dakle od onih najmlađih pa do nešto starijih i iskusnijih plesača. Oni će se predstaviti različitim plesovima, pa će publika moći da vidi salsu, argentinski tango, dancehall, hip – hop, orijentalni ples, kizombu, disco – dance, rumbu, moderni balet. Takođe na večerašnjem takmičenju moći će da se vidi nastup hip – hop grupa Continuum, ali i koreo predstava – Kabare i El tango de Roxen.

Koncert počinje od 21 sat, a ulaz na ovaj humanitarno plesni koncert je 200 dinara.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *