Plesanje i tonska realizacija – šta ih povezuje?

Ples, kao način da kroz pokret izrazimo svoje emocije, tonska realizacija – kao neophodan deo svake radio emisije i sredstvo da se putem zvuka prenese deo informacije, atmosfere u studiju i van njega, ali da li postoji nešto što povezuje ove dve aktivnosti?

Na ovo pitanje odgovor ima „Tončica“ Super radija Niš – Aleksandra Milošević. Ona je dugogodišnja plesačica i instruktorka plesa koja svoj posao u plesnom klubu Primavera radi sa velikom ljubavlju.

Saznajte razliku između aerobika i zumbe, da li postoji veza između tipa ličnosti, fizičke spreme, uzrasta i sklonosti prema određenoj vrsti plesa i otkrijte tajne plesova koji su u našoj zemlji manje zastupljeni poput Kizombe.

Zavirite u svet ritma, pokreta i muzike, pa ko zna, možda se ovog proleća umesto sandala odlučite za kupovinu baletanki namenjenih vašim novim plesnim koracima!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *