„Pevaj brate“ na Evroviziji u Albaniji

pevaTxtjNastavak pozorišne predstave „Pevaj brate“ Stevana Koprivice gostuje 18. februara u niškom Domu vojske od 20 sati, a Marijan, U Dželi i Fajta ovog puta se spremaju za Evroviziju. U Albaniji.

Ulaznice se mogu kupiti od 20. januara u agenciji Fun travel u tržnom centru Gorča, Happy house i na blagajni Doma vojske po ceni od 600 dinara, Ulaznice se mogu i rezervisati na broj telefona 069 330 3 207.

Predstava je do sada više puta prikazana u Domu sindikata u Beogradu i novosadskom Sprensu, a uspeh je doživela i u Torontu, Podgorici, Ljubljni,Banja Luci, Inđiji, Lazarevcu, Arandjelovcu, Pančevu.

Andrija Milošević u ulozi Marijana Devića, Milan Kalinić kao Goran Ćirković, zvani Fajta i Milan Vasić kao Uroš Džemić ili ti U Džeil su ponovo u akciji i to u misiji Evrovizija.

Oni su ostvarili svoje najluđe snove i izabrani su da brane boje Srbije na Eurosongu, koji se u ovoj komediji održava u
Albaniji.

Muziku za predstavu je radio Nebojša Jakovljević – Šone, tekst muzike Tamara Jovanović, a producent predstave je Milutin Bata Karadžić.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *