Performans u centru: „Vaš glas na belom listiću“

kutijaCentar za razvoj civilnih resursa danas, dan nakon parlamentarnih izbora, organizuje akciju  – performans „Vaš glas na belom listiću“.

Od 12 do 15 sati građani će moći da u improvizovanu glasačku kutiju ubace „glasačke listiće“ sa svojim porukama političarima, strankama, partijama, organizacijama, fantastičnim likovima kojih nema na izbornim listama ili kako kažu iz organizacije: „na kraju krajeva društvu i svim njegovim aktivnim i neaktivnim članovima“.

Improvizovane glasačke kutije biće postavljene kod Kalče u ponedeljak, 17. marta, a glavni cilj ovih aktivnosti je, kako kažu u CRCR-u, da se dobije odgovor na pitanja zašto građani sve manje izlaze na izbore, šta su to upisivali i koga su sve zaokruživali na glasačkim listićima? …

Prema najavama iz orgnaizacije CRCR iz Niša svi komentari i poruke biće objavljeni na sajtu organizacije i na FB profilu. Naravno oni komentari i poruke koji budu pozivali na rasnu, versku i nacionalnu netrpeljivost neće ni biti postavljeni.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *