Pečurka = gljiva?

Pečurka ili gljiva? Ako ste mislili da su to dva ista pojma … varate se! U današnjoj emisiji zavirićemo u svet mikologije i otkriti vam još mnogo neverovatnih činjenica.

U saradnji sa ,,Mikološkim društvom NAISSUS“ danas nam u goste dolazi Prof. Srđan Veselinović da nas uvede u ovaj neverovatni svet, pojasni neke nedoumice i predstavi rad ovog društva. Shodno tome, naša vrsta nedelje biće jedna od najsmrtonosnijih pečurki na svetu: zelena pupavka!

U ostalim rubrikama donosimo neke zabrinjavajuće vesti iz okoline i govorimo o seči šuma i zaraženim ribama u Dunavu, ali vas nakon toga vodimo prelepi divlji kutak juga Srbije: Besnu Kobilu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *