ParkFest 007: Rok i tehno na jednom mestu pored Đetinje

parkfest 007U Užicu je juče počeo sedmi po redu Park Fest. Ovaj festival, pod pokroviteljstvom Valjevskog piva, okupio je mlade lokalne bendove i didžejeve u užičkom Velikom parku na dva stejdža. Ekipa Super radija se zaputila da isprati ovaj događaj i uživa u užičkom kajmaku, što još uvek nije imala prilike, ali ne gubi nadu.

Ukoliko ste se, kao i mi, „drznuli“ da krenete Niš-ekspresovom linijom Niš – Prijepolje, svesni ste da ste se pretplatili na posetu svim gradovima, gradićima i ponekom selu. Kada nakon skoro šestočasovne vožnje stignete u Užice, dočeka vas jedan ušuškani grad vijugavih ulica, i pomalo haotičnog saobraćaja, ali sve to nije bitno jer su vam u tom trenutku na pameti samo topla voda i krevet.

Kada je ekipa povratila snagu uputili smo se do Velikog parka pored Đetinje.

Ono što nam je privuklo pažnju jesu bili štandovi lokalne Kancelarije za mlade koja je sprovodila akciju „Biram život“ gde su kroz razne akcije ukazivali na opasnost od konzumiranja alkohola i učestvovanja u saobraćaju. Takođe, upoznali smo se i sa Slavicom Polimčević Bošnjaković koja je za štandom pored prikupljala donacije zasvoju ćerku Doris koja boluje od cerebralne paralize.

Program su otvorili bendovi Vulom, Hurlem i Lude žene, a svi su željno iščekivali nastup Riblje ćorbe koji je Užičane zabavljao u svom prepoznatljivom stilu, sa dosta anti-evropskih poruka, majicom sa likom Vladimira Putina i ponekim stihom na ruskom.

Program su zatvorili THCF, Irvasi i S.O.B. Za ljubitelje malo „lakših“ nota lokalni didžejevi su na drugom stejdžu bili zaduženi za žurku do ranih jutarnjih časova

Park Fest u Užicu se održava već sedmu godinu, a ovo je druga godina da će na festivalu biti dva stejdža.

Novinar: Aleksandar Brzaković

Fotografkinja: Milena Janković

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *