Park prirode Palić, „Aqua Terra III“ i divovi iz naše geološke prošlosti“ u emisiji „Prirodnim tempom“

Danas se krećemo ka Severnim delovima naše zemlje, sve do Vojvodine i jezera Palić. Da li ste znali da je zbog svoje geološko – ekološke vrednosti Palićko jezero zaštićeno područje treće kategorije i ima rang Parka prirode? U današnjoj emisiji će nam u goste, baš iz ovog kraja, doći Kristijan Ovari, biolog u Zoo vrtu Palić. Saznaćemo kako je to raditi u jednom od najlepših zoo vrtova Srbije, a i po nešto naučiti o životinjama koje tamo žive.

Ukoliko ne znate kako da se provedete u ovim sumornim zimskim danima, mi vam nudimo zanimljivu opciju. Biološko društvo „Dr Sava Petrovič“ priprema jednondnevu posetu Beogradu, radi posete „AquaTerra Srbija III“ novogodišnjeg vašara i izložbe „Surlaši, divovi iz naše geološke prošlosti“ prirodnjačkog muzeja u Begoradu, pa ćemo vam danas objasniti kako da nam se pridružite!

Naravno, pripremili smo još zanimljivosti, pa tako poslušajte nešto i o našoj veoma dekorativnoj, ali i izuzetno lekovitoj vrsti nedelje: Gaultheria procumbens, a koje vam još novosti donosimo saznajte danas od 17:00

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *