Ovog 14. februara dajte kap – za život

Studentska organizacija AEGEE Niš i ove godine organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi „Kap za život“. Akcija će se održati 14. februara od 11 do 14 sati u Zavodu za transfuziju krvi u Nišu (bul. Dr Zorana Đinđića 48).

Iz organizacije poručuju:

Dan ljubavi je pravo vreme da podelimo ljubav i pomognemo onima kojima je pomoć zaista potrebna. Vaša jedna kap, nekome znači ceo život. Budite deo naše akcije, proverite svoje zdravlje, upoznajte se sa našim članovima, saznajte ponešto o svojoj krvnoj grupi, a pre svega, dođite da svi zajedno pokažemo svoju humanost!
Možda ne možeš da budeš svačiji heroj, ali možeš nečiji.

Naše gošće u subotu, u emisiji „Coolminacija“ bile su članice AEGEE-a Jovana Ilić i Teodora Đurović koje su nam rekle više o akciji, ali i o samoj organizaciji. Poslušajte na snimku.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *